TikTok Маркетинг

Светослав Александров

Светослав Александров

Маркетинг & Социални Мрежи

Защо бизнесът ти трябва да бъде в ТикТок?

ТикТок е платформа, която последните 2 години набира все по-голяма популярност. Потребителите постоянно се увеличават, а с тях и присъствието на все повече и повече брандове. Най-големият плюс е голямата ангажираност на потребителите към съдържанието.

Накратко да разкажем за функциите на платформата.  …Тик Ток е мрежа, в която се споделя видео съдържание, което е с дължина от 10 секунди до 3 минути. Хората успяват да се забавляват, да се запознават с нови хора. Научават нови неща и да откриват себе си във видеата на другите. Едно от скритите оръжия на ТикТок е неговия алгоритъм. Той перфектно открива нуждите и интересите на всеки потребител. Успява да му показва интересно, релевантно и различно съдържание всеки път. Това е и причината за задържането на аудиторията.
Например, ако даден потребител гледа видеа свързани с кулинария, готвене и рецепти. А Вие имате ресторант, който създава и споделя видеа на кухнята, храната и рецептите. То платформата ще покаже Вашите видеа на хората, които биха ги гледали с интерес.ТикТок Емоджи

... Ами негативите на платформата?

Все още се натъкваме на много критики към ТикТок, които твърдят, че платформата е само за забавление. И главната аудитория в нея е под 18 години. Наистина, в началото беше така, но като всяко друго нещо и ТикТок се промени. А фактите, които ще Ви покажем, ще Ви убедят в това. Всеки бизнес трябва да бъде в ТикТок и може да извлича ползи от всяко ‘перо’ на дигиталния маркетинг.

Големите имена от бизнес индустрията започнаха да участват активно в ТикТок. Така успяха бързо да изградят аудитория, която постоянно взаимодейства с техните брандове. Но това не е платформата, в която големите имена имат предимство. Тук предимството се дава на креативните бизнеси, които могат да дават стойност на своите потребители. Невероятните сили на алгоритъма позволяват на всеки малък и среден бизнес да се конкурират с най-големите играчи на своя пазар.

ТикТок - ПЛАТФОРМА ЛИ Е ЗА РЕКЛАМИ?

От скоро ТикТок пусна и възможността за рекламни кампании. Те позволяват на голяма част от бизнесите официално да включат участието си в платформата в своите маркетингови стратегии.

Това, че ще навлезете в ТикТок не означава, че загърбвате другите си дигитални активи! Напротив, Вие запълвате цялата картина на дигиталния маркетинг. Актуалността ни позволява да се конкурираме и да завладяваме нови позиции в нашата пазарна ниша. Използването на нови платформи, които доказано работят, може единствено да донесе ползи на Вашия бизнес без значение от неговата разновидност.

Нека бъдем различни! Платформата дава съвет на всички рекламиращи да спрат да мислят по традиционния начин за рекламиране, а просто да правят ТикТок.
Потребителите много лесно разпознават органичното и стойностно съдържание от просто поредната реклама. Съответно видят ли такава, то те няма да предприемат никакво друго действие, освен да я подминат. А това случи ли се няколко пъти, алгоритъмът ще Ви “накаже“.

Целта е една и тя е ясна: Да бъдем себе си.

Активните потребители на месечна база в ТикТок са над 1,1 миллиарда души. Последните тримесечия платформата не слиза от първите места по сваляне на приложението.

Статистиката показва, че над 25% от потребителите правят покупка или проучване на продукт/услуга след гледане на видеа в мрежата. Сами можем да си отговорим дали това е правилната платформа за нас. Малкия и среден бизнес показва повече от добри резултати на локално ниво. Така успяват да изградят многобройни аудитории и да подобрят своите бизнес резултати много по-бързо в сравнение с другите социални мрежи.

Използването на така наречените ‘трендове’ или създаването на такива може да представи Вашият бизнес пред повече от милиони хора.Които никога досега не са подозирали за Вашите продукти или услуги. Ясно е, че не всеки ще направи решителната крачка за покупка или проучване на продукт именно през ТикТок. Но сме сигурни, че за изграждането на бранд и неговата разпознаваемост това е един от най-важните и задължителни способи.

Възможността за обратна връзка и отговор на въпроси.

ТикТок Приложение

При създаването на видеата, ТикТок позволява да се отговаря на предишни коментари. Това позволява на собствениците на бизнеса да виждат и отговарят на обратната връзка на потребителите. Също и да отговарят на разнообразни въпроси свързани с продуктите или услугите.

Никой не може да Ви гарантира, че Вашия бизнес ще процъфти, ако използва ТикТок. Но вярваме, че използвате ли го правилно, ще трупате дивиденти.

Искаме да кажем на всички Вас, че никога не е късно да се влезе в нова платформа. С качество, стойност и релевантност винаги ще се постигат добри резултати.
Не чакайте повече, а започвайте да правите ТикТок акаунт за своя бизнес, правете видеа и започвайте. Резултатите Ви очакват!

Препоръчано за Вас:

New Era Bulgaria

Този уебсайт използва "бисквитки", за да осигури най-доброто качество на посетителите.

Изготвяне На Стратегия

Всеки бизнес се нуждае от дългосрочна маркетинг стратегия, която да следва. Макро целта определя посоката на стратегията, а микро целите подпомагат нейното изпълнение

Ще анализираме аудиторията и целите Ви , както в краткосрочен, така и дългосрочен план. Изграждаме и развиваме ефективна маркетинг стратегия, която ще повиши броя на клиентите, подсилвайки лоялността на настоящите такива.

Дългосрочната стратегия служи за определяне на нуждите на потребителите и покупателните им навици. Изгражда се план, целящ постигането на дългосрочните Ви цели посредством съвкупност от кампании с по-продължителен срок. 

 

Ще използваме данните и характеристиките на таргет аудиторията, с която ще споделяме в последствие Вашето съобщение през работещите за групата канали за въздействие. Целтие са краткосрочни и за конкретна кампания.

Тик Ток Маркетинг

Иновативният подход да спечелиш в бъдещето. Иновациите те спасяват от изчезване.

Социалните мрежи изискват индивидуален подход. Най-новата тенденция сред потребителското поведение е именно все повече и повече гледане на кратко видео съдържание.

Тик Ток е платформа за забавление, която може да донесе на бизнеса много ползи, ако се използва правилно. Както самите служители на Тик Ток казват за бизнеса, правете нормални Тик Ток видеа, а не реклами и ще успеете да извлечете дивиденти.

Поведението на бизнеса трябва да бъде съобразено с предпочитанията на потребителите в платформата. В противен случай, никой няма да обърне внимание на посланието, което се опитвате да споделите.


Ние следим всички тенденции и знаем как да създадем видеа, които да представят бизнеса Ви по перфектния начин.

Ако искате да имате успешно присъствие в Тик Ток и да достигате по органичен път до хиляди хора, пишете ни.

Разработване На Уеб Сайт

Твоята интерактивна визитка - твоят уеб сайт. Всеки бизнес заслужава модерен уеб сайт.

Вярваме, че всеки модерен бизнес заслужава добро дигитално присъствие. Една от първите и основни стъпки към постигането на това е изграждането на уеб сайт, който отговаря на всички нужди на бизнеса и неговите клиенти.
Сайтът е мястото, в което посетителите се превръщат в клиенти. Освен функционалностите, които правят преживяването на потребителите приятно, трябва уеб сайтът да бъде съобразен с всички тенденции в уеб дизайна.
Отговаряйки на тенденциите и нуждите на потребителите с уникален дизайн и функционалности, ние успяваме да превърнем Вашия уеб сайт в мощен инструмент за конвертиране на трафик в реални продажби.

Най-важното нещо за нас е да бъдем индивидуални към всеки проект. След консултация с нашия уеб разработчик Иван ние можем да Ви предложим ефективни решения, които да приложим.
Ние ще създадем възможно най-доброто решение за Вашите нужди, като следваме съответните стъпки:

 • Консултация 
 • Заедно попълваме бриф, който ни дава насоки относно дизайна и функциите на сайта.
 • Създаваме дизайна за Вашия сайт.
 • Създаваме структурата и функционалностите.
 • Подреждаме всичко на едно място и стартираме сайта.

Бизнес Консултиране

Прилагаме изпробвани методи за скалиране на бизнеса. Открий и разреши проблемите в твоя бизнес.

Основната идея при създаването на New Era беше именно възможността да помагаме на бизнеса да се развива. Всички дигитални услуги, които предлагаме са част от инструментите за постигането на тази идея.

За всеки бизнес има, както онлайн, така и офлайн фактори, които влияят върху успеха му. Нашият безценен опит ни е дал възможност да се докоснем до много различни бизнеси, което ни е изградило по-всеобхватна гледна точка.

Забелязали сме и работещите, и неработещите модели, които се прилагат.

Вярваме, че можем да дадем правилните насоки и съвети, от които всеки бизнес има нужда, ако иска да бъде иновативен и да скалира постоянно. 

Насочваме се към всеки наш партньор по индивидуален начин и това е моделът, който работи най-успешно.

Обичаме да променяме средата, която ни заобикаля и ще направим всичко възможно да приложим това и във Вашия бизнес.

Рекламни Кампании В Google И Facebook

Pay-Per-Click. Увеличаваме продажбите и достигаме до нови потенциални клиенти. Реклама в най-използваните платформи и техните мрежи.

PPC кампаниите позволят да достигнем до голяма аудитория и да предадем нашето съобщение по възможно най-добрия начин.
Функционалностите на платформите, заедно с нашия опит ни позволяват да рекламираме различни послания на различните таргет групи. Различна кампания за всяка стъпка от потребителската пътека. 

Рекламните мрежи на Facebook и Google определено са с много по-висока ефективност от традиционните такива – радио, телевизия и др. В днешно време все по-голяма част от решенията за покупка се взимат в дигиталната среда и това прави платформите перфектно място за рекламиране. 

Ние ще Ви помогнем да превърнем тези добри практики в печеливши инструменти за Вашия бизнес, като следваме съответните стъпки:

 • Анализираме пазарната ниша и Вашия бизнес.
 • Изготвяме стратегия за рекламното позициониране – къде, как и кога да се показваме пред потенциалните ни клиенти.
 • Създаваме рекламни послания за всяка стъпка от потребителската пътека.
 • Създаваме рекламните кампании и поставяме началото на нещо голямо.
 • Анализираме, подобряваме и продължаваме.

Маркетинг В Социалните Мрежи

Изгради лоялна аудитория и утвърди своя бранд в най-използваните социални мрежи.

Социалните мрежи са инструментът, от който всеки бизнес има нужда, ако иска да изгражда стойностни отношения със своята аудитория. 

Имаме възможност да изградим връзката между бизнес и потребител. Модерният бранд вече не трябва да бъде просто бизнес, а приятел на клиентите.

Ние изготвяме целия процес по комуникацията с Вашата аудитория, като следваме следните стъпки:

 • Изготвяме стратегия за съдържанието, което ще създаваме.
 • Създаваме съдържание, което да отговаря на нуждите на Вашата потенциална аудитория.
 • Комуникараме с нея посредством всички актуални методи в социалните мрежи.
 • Анализираме, подобряваме и продължаваме.

Препоръчваме да се използват най-актуалните и най-подходящ социални мрежи за нуждите на Вашия бизнес.

Ако искаш социалните мрежи да бъдат мощен инструмент за твоя бизнес, свържи се с нас и ние ще ти помогнем.

Call Now Button